Despre noi

Nu lăsa întârzierile transportatorilor să te streseze – alege Stadtler Trans.

Un partener de încredere cu 10 de ani de experiență în domeniu, dotat cu o flotă impresionantă de camioane noi și șoferi calificați. Ne vom asigura că îți vom livra marfa la timp!

Știm că îți dorești cele mai bune servicii posibile pentru afacerea ta, de aceea dispunem de tehnologii avansate concepute pentru a sprijini toate nevoile clienților, atunci când vine vorba de promptitudine și profesionalism.

Mai mult decât atât, la Stadtler Trans, suntem mândri să îți punem la dispoziție cei mai buni parteneri în transportul internațional de mărfuri.  Lucrăm cu cele mai bune companii din fiecare segment al pieței, astfel încât îți putem oferi mai multă valoare pentru satisfacția ta, precum și mai multă siguranță și fiabilitate decât alte opțiuni existente.

De 10 de ani ne asiguram că îți  livram marfa la timp!

Angajamentul nostru față de excelență începe cu personalul nostru experimentat, care este întotdeauna disponibil pentru a-ți răspunde la întrebări și pentru a te ajuta să navighezi în procesul de expediere a bunurilor afacerii tale. De asemenea, echipa noastră este dedicată certitudinii și lucrăm numai cu personal calificat și instruit, care respectă toate regulile de siguranță atunci când îți ridică bunurile.

Echipa noastră este la dispoziția ta oricând ai nevoie!

La Stadtler Trans, abordarea noastră privind expedierea comenzilor se rezumă în transparență și deschidere față de clienții noștri. De aceea, dorim să ne asigurăm că marfa ta va fi manipulată și expediată cât mai repede posibil, fără a cheltui o avere pe costurile de transport și manipulare.

Liviu Grosu

CEO

Gina Grosu

CFO

Razvan Pruteanu

Director Comercial

Lacramioara Tanculescu

Economist

Leon Claudia-Ema

Inspector Resurse Umane

Diana Arinton

Contabil

Virgil Danaila

Dispecer

Daniel Nitoi

Dispecer

Ionut Bordianu

Dispecer

Simona Husanu

Contabil

Flota noastra

Stadtler Trans, un partener de încredere cu peste 10 de ani de experiență în domeniu, dotat cu o flotă impresionantă de camioane noi și șoferi calificați.

DAF XF 480

Clientii nostri ne recomanda

Evitați situațiile neplăcute! 

Folosește serviciile de transport oferite de Stadtler Trans și vei avea siguranță unei livrări în condiții optime și mai multă energie pentru activitățile care depind direct de ține în afacerea ta.