SERVICII

Transport international

Lumea este intr-o continua miscare, la fel sunt si camioanele noastre care asigura livrari pe tot teritoriul Europei. Personal profesionist, camioane mentinute in perfecta stare de functionare, experienta noastra, toate acestea sunt puse la dispozitia clietilor nostrii asigurand cele mai bune servicii de transport international.

Deși ar putea fi greu de crezut, aproape tot ceea ce dețineți a fost mutat de o companie de transport de marfă la un moment dat. Acești soferi neobosiți mută zilnic tone de bunuri pentru a menține afacerile să funcționeze fără probleme.

Dacă transportați la nivel internațional, doriți să fiți sigur că aveți protecție de asigurare. De obicei, veți avea nevoie de asigurare pentru fiecare țară în care mergeți, deoarece lucrurile vor fi diferite acolo. Cu toate acestea, multe companii de asigurări oferă planuri internaționale care vă vor acoperi indiferent unde mergeți.

Companiile trebuie să-și aducă produsele în întreaga țară și în lume. Parteneriatul cu companiile de transport de marfă le permite să își mute mărfurile din punctul A în punctul B în siguranță și eficient. În funcție de ceea ce trebuie să fie expediat și de unde se îndreaptă, transportatorii de marfă vor transporta mărfurile pe camioane

Flota noastra

Stadtler Trans, un partener de încredere cu peste 10 de ani de experiență în domeniu, dotat cu o flotă impresionantă de camioane noi și șoferi calificați.

DAF XF 480

Experimentati un mod mai inteligent de  a va transporta expedierile!

Transportul produselor nu trebuie sa fie o problema pentru dumneavoastra, de asta ne ocupam noi!